Kleine stappen: in 100 dagen leren hardlopen

Iris Boschhuizen

Nog te gaan

van totaal € 250 (16%)
0 m Afgelegd
Mijn doel 5 km | Bereikt 0%

Ik kan totaal niet hardlopen. Daarom ga ik 100 dagen lang trainen om op Blue Monday 5 kilometer te kunnen rennen.

Ik volg het schema van ‘couch to 5K’, dat belooft absolute beginners binnen 9 weken 5 kilometer aan één stuk door te laten hardlopen. Ik neem er iets langer de tijd voor, met 16 januari 2023 als deadline. Een voor mij betekenisvolle dag, omdat ik al jaren te maken heb met depressies. Leren hardlopen is voor mij een mooie manier om de donkere winterdagen door te komen.

Ik ben in oktober begonnen en voel me nu wel zo ‘committed’ dat ik deze pagina heb durven aanmaken. Ik zit inmiddels in week 4 en zal hier vanaf nu proberen updates te plaatsen over mijn training.

Ik zou het leuk vinden als je me steunt door mijn pagina te delen óf een donatie te doen. Die komt ten goede aan Stichting MIND, waar ik nauw mee verbonden ben.

Dus, nee, geen marathon, geen snelheidsrecord, maar wel een uitdaging voor mezelf. Met heel veel kleine stappen kom ik vast heel ver. Daar geloof ik heilig in!

Iris

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 20 02-11-2022 | 21:32 Supergoed bezig💪, juist van de ‘kleine’ stappen moeten we het hebben 😃 Het gaat je zeker lukken.. jouw verhaal heeft indruk op me gemaakt, dankjewel voor het delen!
€ 20 25-10-2022 | 20:09 Heel veel succes schat! Ik geloof in jou!
Bekijk alle

Een mijlpaal!

06-11-2022 | 20:11 Vandaag had ik mijn eerste training zonder looppauzes. Ik was best zenuwachtig, want het hardloopschema ging van 8 minuten aan één stuk door rennen ineens naar 20 minuten. Het leek me sterk dat ik dat in een keer kon. Maar het is me gelukt! In mijn nieuwe regenjas, die ik voor mijn verjaardag kreeg, heb ik zojuist 3,2 kilometer hardgelopen. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat ik zo ver zou komen. Morgen begin ik aan een nieuwe baan, ik hoop dat ik dan nog de tijd weet te vinden om mijn trainingen te blijven doen. Maar voor nu ben ik heel gemotiveerd. :)
Lees meer