Ik doe mee met de MIND Blue Monday Run 2023

Linda Van egmond
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 250 (96%)

Ik doe mee met de MIND Blue Monday Run, omdat ik weet wat het is als je met psychische klachten worstelt. Ik gun iedereen de juiste begeleiding of tools.

Voor mijzelf is het een lange zoektocht geweest om de juiste balans te vinden. Het heeft jaren geduurd... in die tijd heb ik steeds weer kansen gekregen. Van familie, van vrienden.... Terugkijkend verbaas ik mij wel eens, dat mijn omgeving toch steeds maar weer bleef geloven in mij. Tegelijkertijd besef ik mij heel goed dat niet iedereen dit heeft.

Het is zo belangrijk dat er mensen om je heen staan die ervoor je zijn.

Ik vind het belangrijk om te zeggen dat ik nu mentaal in balans ben. Hoewel dit ook echt zo is vraag ik mij wel af waarom ik dit wil uitstralen. Ergens zit toch het gevoel en angst dat je niet serieus wordt genomen als het even wat minder gaat. 

Bewegen maakt mijn hoofd weer leeg. Het houdt mij in balans. Jammer genoeg heb ik de laatste jaren enorm veel blessures gehad. Nu ben ik vanaf september weer aan het hardlopen begonnen. Langzaam weer kilometers opbouwen en hopelijk ook weer een klein beetje snelheid. Vanaf november heb ik een trainer die mij hierin begeleid. Zodat ik hopelijk zonder blessures kilometers kan opbouwen. 

Voordat ik ga hardlopen voer ik altijd een innerlijke strijd. Duizenden excuses kan ik bedenken om maar niet de kou in te hoeven. Liever plof ik op de bank en kom daar dan niet meer van af. Toch levert sporten onderaan de eindstreep meer op. Een fris leeg hoofd en een voldaan gevoel. Mentaal tank ik dan weer helemaal bij.

Mentale gezondheid is enorm belangrijk en zeker dus niet vanzelfsprekend. Want als je in een depressie zit kan elke stap die je moet zetten als een zevenmijlspas aanvoelen.

Daarom zet ik mij in om zoveel mogelijk donaties op te halen voor MIND. Zo wil ik helpen om psychische problemen te voorkomen en de mensen die er last van hebben te ondersteunen. Steun jij mij in mijn actie voor MIND? Deel mijn actie dan met iedereen die je kent of doneer!

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 5 16-01-2023 | 11:42
€ 10 16-01-2023 | 10:57
€ 10 16-01-2023 | 10:56
€ 15 16-01-2023 | 10:43
€ 20 16-01-2023 | 09:46