S

Ik loop hard voor een gezonde samenleving

Siwoh van Soolen

( Lid van team: Happy Movement )

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 150 (43%)

Iedereen heeft het recht om gelukkig te zijn. Als je mentaal niet gezond bent, is geluk niet vanzelfsprekend. Voor sommigen voelt het zelfs onbereikbaar. 

Stichting MIND maakt zich sterk voor een psychisch gezonder Nederland en geeft een stem aan mensen met psychische klachten en hun naasten. Door mee te doen met de MIND Blue Monday Run 2023 wil ik mijn steentje bijdragen aan een gezonde samenleving. Dit doe ik door zoveel mogelijk donaties op te halen voor MIND.  

Steun jij mij in mijn actie voor MIND? Deel mijn actie dan met iedereen die je kent en doneer! Of nog leuker: sluit je aan bij team Happy Movement! 

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 50 09-01-2023 | 19:55
€ 15 02-11-2022 | 20:46
Bekijk alle

Waarom zou je hardlopen voor MIND?

03-11-2022 | 11:15 Hardlopen is lichamelijk een uitdaging, maar mentaal een strijd. Een strijd met jezelf. Met je eigen gedachten. Lichamelijk grenzen verleggen Met hardlopen verleg je lichamelijk jouw eigen grenzen. Stap voor stap. Telkens een beetje verder. Een beetje sneller. Soms een stapje terug. En dan weer vooruit.   Mentaal de strijd aangaan De echte strijd van hardlopen is mentaal. De lichamelijke uitdagingen vang je vaak mentaal op. Alleen al de aanloop. Geen zin. Moe. Een lange dag achter de rug. Het is buiten koud. Je motiveert jezelf met woorden: ‘Kom op, gaan! Na afloop voel je je goed.’ Zijn tijdens het lopen je benen moe? Dan houd je moed door tegen jezelf te zeggen: ‘Nog een klein stukje. Niet opgeven. Doorzetten.’ Heb je het idee dat je niet meer kan? Dan houd je jezelf voor dat je erdoorheen moet om verder te komen. Op de langere termijn profiteer je er van. Dit is het leven Als je dan het punt hebt bereikt dat het lopen soepel verloopt, weet je weer waarom je de strijd aangaat. De euforie. Je loopt op wolken. Je lijkt wel te zweven. Je laat de bagage in je hoofd los. Je bent in het hier en nu. Je hebt je ademhaling onder controle. Jouw lijf die meebeweegt met het idee van hardlopen in jouw hoofd. Dit is het leven. kracht + kracht = superkracht Hoe mooi is het om je met jouw mentale strijd hard te maken voor andermans mentale strijd? Bestaat er een meer passende manier? Wil jij ook superkrachten produceren? Sluit je aan bij team Happy Movement!  
Lees meer