MIND Blue Monday Run 2024

Meld je alvast aan!

van totaal € 100.000 (0%)
Wij hebben samen al 990 km afgelegd

Op maandag 15 januari 2024 is het "Blue Monday", volgens velen de meest depressieve dag van het jaar. Juist op deze dag komen we met de MIND Blue Monday Run met z'n allen in beweging tegen depressie en vóór mentale gezondheid! 


3 redenen om mee te doen

  1. Je zorgt voor meer begrip voor mensen die last hebben van somberheid en depressie.

  2. Je haalt donaties op voor MIND om mensen met psychische klachten beter te helpen.

  3. Je verbetert je eigen fysieke en mentale gezondheid door in de buitenlucht te bewegen!

 

Doe mee

Hoe werkt het?


Je organiseert bij jou in de buurt jouw eigen MIND Blue Monday Run, door jezelf aan te melden of een team te starten. Aanmelden is gratis (kost alleen 5 minuten :) en er wordt meteen een persoonlijke actiepagina voor je aangemaakt. Kies in het online aanmeldformulier of je zelf meedoet, aan wilt sluiten bij een team of zelf een nieuw team wil starten.

Tips:

  • Jouw motivatie is belangrijk: Vervang de standaard tekst door jouw persoonlijke motivatie en voeg een paar leuke foto's toe, want dan zien mensen direct dat dit jouw stoere actie is!
  • Als je een team wilt starten: zet de woonplaats in de titel van de teampagina, want dan kunnen andere mensen die in de buurt wonen ook bij jullie aansluiten! Hier zie je welke teams er al zijn.
  • Maak het bespreekbaar: Deel jouw pagina met je familie, vrienden, kennissen en collega's. Vraag iedereen om jou met donaties te steunen in jouw sportieve actie! 

Heb je al eerder meegedaan? Log dan eerst in en meld je dan aan. 

Doe mee

 

Waarom de MIND Blue Monday Run?


Hardlopen en wandelen is goed voor mentale gezondheid. En al helemaal als je daarmee donaties ophaalt voor stichting MIND, die zich inzet voor een psychisch gezonde samenleving. Iedereen te maken heeft met psychisch leed moet kunnen rekenen op begrip, ondersteuning en goede zorg.

Ruim 40 procent van de Nederlanders krijgt ooit, direct of indirect, te maken met psychische klachten. Somberheid en depressie staan samen op nummer 2 in de top 3 van psychische klachten.

Ieder mens kan psychisch kwetsbaar zijn... en dat heeft gevolgen voor iedereen in de omgeving en in de samenleving. Samen met jou willen we streven naar meer begrip en zetten we ons in voor een mentaal gezonde samenleving. 

Doe mee

 

Gratis meedoen + gratis T-shirt!

Omdat je zelf je eigen run organiseert, is meedoen met de MIND Blue Monday Run natuurlijk gratis. Bovendien willen we onze waardering tonen, dus ontvangt iedereen die meedoet in januari gratis een prachtig T-shirt van MIND!

Goed om te weten: Het kost MIND geld om de T-shirts te laten maken en aan je op te sturen, dus we stellen het op prijs als je minimaal 20,- euro aan donaties ophaalt, want dan zijn in ieder geval de kosten voor het T-shirt gedekt. En als je meer donaties ophaalt, dan is dat natuurlijk fantastisch, want daarmee kan MIND zich blijven inzetten voor een mentaal gezonde samenleving!

Let op: iedereen die zich aanmeldt tot en met zondag 7 januari ontvangt het shirt nog voor 15e januari. Mensen die zich later aanmelden ontvangen het shirt ook later.

Doe mee

 

Waar zijn er al teams?

Je kunt individueel wandelen of hardlopen, maar het kan ook leuk zijn om je aan te sluiten bij een team. Sluit je aan bij een van de teams of maak je eigen Blue Monday Run Team... Doe hoe dan ook mee!

 

Heb je vragen?


Neem contact op via het contactformulier. We zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Geen vragen? Meld je dan nu gratis aan en je ontvangt in januari een mooi sportshirt van MIND!

 

Samen in beweging tegen depressie en vóór mentale gezondheid!

Bekijk alle
€ 10 22-08-2023 | 00:42 Aan: Ik doe de MIND Blue Monday Run 2024
€ 15 13-03-2023 | 17:29 Aan: Ik doe de MIND Blue Monday Run 2024
€ 75 13-03-2023 | 09:16 Aan: Ik doe de MIND Blue Monday Run 2024
€ 25 28-02-2023 | 15:56 Aan: Ik doe de MIND Blue Monday Run 2024
€ 10 28-02-2023 | 09:52 Aan: Ik doe de MIND Blue Monday Run 2024