B

Because It Matters

Wij doen mee aan de MIND Blue Monday Run
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 500 (31%)

Wij doen mee met de MIND Blue Monday Run!
Want wij willen een psychisch gezonde samenleving, voor iedereen.

Hiervoor gaan wij 10 km wandelen.

Stichting MIND zet zich in om psychische problemen te voorkomen en mensen die hiermee te maken hebben te ondersteunen. Bij MIND vind je informatie, inspiratie en steun. MIND zorgt ervoor dat mentaal welzijn op de politieke agenda staat. Als je zelf steun nodig hebt of wilt praten, kun je anoniem bellen met MIND Korrelatie: 0900-1450. En via MIND kun je in contact komen met mensen met dezelfde ervaringen als jij.

Wij vinden dit belangrijk en daarom gaan wij hardlopen om zoveel mogelijk donaties op te halen voor MIND. Zo willen wij helpen om psychische problemen te voorkomen en de mensen die er last van hebben te ondersteunen. Steun jij ons in deze actie voor MIND? Deel onze actie dan met iedereen die je kent en doneer!

Alvast veel dank voor je betrokkenheid.

Bekijk alle
€ 50 24-12-2022 | 17:51 Goed initiatief, mooi dat je meedoet Nina. Zet 'm op.
€ 7,50 23-12-2022 | 11:56 Ik weet helaas uit ervaring hoeveel impact het hebben van een psychische aandoening kan hebben om je leven. En een burnout, een depressie, en angststoornis...het kan iedereen overkomen. Echter heerst er nog steeds een taboe op dit onderwerp, is er in de maatschappij nog steeds te weinig bewustwording en stuiten mensen met psychische klachten nog vaak op onbegrip. En dat terwijl je in die situatie juist alle steun kunt gebruiken. De activiteiten van MIND hebben als doel deze broodnodige steun te bieden en het bewustzijn in de maatschappij over psychische aandoeningen te vergroten. Dit is - soms zelfs letterlijk - van levensbelang!
€ 100 20-12-2022 | 16:55 Dat psychische klachten met zo gewoon en geaccepteerd worden als fysieke klachten en er geen stigma meer op rust