P

PsychosenetChat

Wij doen de MIND Blue Monday Run 2024
van totaal € 500 (4%)

Wij doen mee met de MIND Blue Monday Run!
Want wij willen een psychisch gezonde samenleving, voor iedereen.

Stichting MIND zet zich in om psychische problemen te voorkomen en mensen die hiermee te maken hebben te ondersteunen. Bij MIND vind je informatie, inspiratie en steun. MIND zorgt ervoor dat mentaal welzijn op de politieke agenda staat. Als je zelf steun nodig hebt of wilt praten, kun je anoniem bellen met MIND Korrelatie: 0900-1450. En via MIND kun je in contact komen met mensen met dezelfde ervaringen als jij.

Wij vinden dit belangrijk en daarom gaan wij hardlopen om zoveel mogelijk donaties op te halen voor MIND. Zo willen wij helpen om psychische problemen te voorkomen en de mensen die er last van hebben te ondersteunen. Steun jij ons in deze actie voor MIND? Deel onze actie dan met iedereen die je kent en doneer!

Alvast veel dank voor je betrokkenheid.

Bekijk alle
€ 20 15-01-2024 | 07:46 Hardlopen is in 2023 voor mij veranderd van een puur fysieke inspanning naar een voornamelijk mentale uitlaatklep. Als mijn benen bewegen is mijn hoofd stil, momenten waar ik intens van kan genieten. Een goed doel dat mentale gezondheid en hardlopen koppelt is daarom een simpele keuze voor mij en verdient een donatie.