10 Tips om jouw actie succesvol te maken

 

Tip 1

Een sponsorpagina met een paar persoonlijke foto’s en teksten zorgt voor meer aandacht voor het onderwerp en ook voor meer donaties. Upload wat foto’s die met jou en jouw actie te maken hebben. Vertel waarom jij de actie bent gestart. De meeste mensen zullen doneren omdat ze het super stoer vinden dat jij dit doet en jouw inzet voor dit goede doel waarderen!

Tip 3

Zet de link van je sponsorpagina met oproep onder je naam/handtekening in al je e-mails zodat iedereen die je mailt de actie ziet.

Tip 5

Maak een WhatsApp-groep aan met veel van jouw contacten erin. Stel je vraag en verwijs naar de link van jouw sponsorpagina. Bedank in deze appgroep iedereen die aangeeft te gaan doneren, zodat alle groepsleden dat zien. Want dan willen de anderen natuurlijk ook laten zien dat ze jouw actie steunen! 

Tip 7

Op je sponsorpagina kan je eenvoudig blogberichten toevoegen. Deze kun je dan delen via social media. Vertel ook via statusupdates regelmatig hoe het staat met je actie. De kracht van een boodschap zit hem in de herhaling…

Voorbeelden van statusupdates:

  • Vertel over je trainingsschema en welke vorderingen je maakt.
  • Vertel over de route die je gaat lopen of andere voorbereidingen die je doet voor de MIND Blue Monday Run.
  • Vertel hoeveel donaties je hebt ontvangen en bedank mensen in het openbaar elke keer als je een donatie krijgt. Doordat anderen dit zien zullen ze eerder geneigd zijn om dit ook te doen. Echt, het helpt!

 

Tip 9

Vergeet niet om ook bedrijven te benaderen om je te sponsoren. Je werkgever, de supermarkt om de hoek, een goede klant, een fijne leverancier. Als dank kan je daarover een speciaal nieuwsbericht schrijven en verspreiden met hun naam daarin. Of hun logo als afbeelding plaatsen op je actiepagina.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar

Wij helpen je graag om je actie tot een succes te maken. Neem gerust contact op via actie@wijzijnmind.nl.

Gaat het goed? Laat het ons weten!

Gaat het goed met je actie en heb je daar een bijzonder leuk verhaal bij? Laat het ons weten. Stuur ons een berichtje via actie@wijzijnmind.nl en misschien delen we jouw actie en verhaal via onze social-media-kanalen.

Heb je nog tips voor ons?

Wij geven hier tips maar misschien heb jij ook nog goede tips voor iedereen. Heb je tips voor andere actievoerders? Laat het ons weten via actie@wijzijnmind.nl