Afstand bijhouden

Als je dat leuk vindt - ook voor jouw sponsors - kun je jouw sportieve prestaties toevoegen aan jouw actiepagina. De afstanden die jij aflegt bij het trainen en op de dag zelf worden opgeteld en getoond op jouw actiepagina. Bovendien wordt de totale de totale afstand van alle acties opgeteld en weergegeven op de teampagina en op onze homepage.

Dit kan op twee manieren:

  • Via een koppeling met je eigen Strava-account (Lees hieronder hoe)
  • Door de afstanden handmatig in te voeren (Lees op deze pagina hoe) 

 

Prestaties bijhouden met de Strava app

Met een Strava-koppeling worden jouw nieuwe prestaties automatisch toegevoegd worden aan je pagina! Eerst maak je een account aan bij Strava door de app te downloaden op je telefoon. Let op: Je hebt geen betaald account nodig voor Strava. Je kan kiezen voor een gratis lidmaatschap. Strava biedt je eerst de betaal variant aan, die je dus kan overslaan. 

Koppelen van je eigen Strava account en stel een doel in

Log in op jouw eigen pagina en ga naar Prestaties. Dat ziet er zo uit als de afbeelding hieronder. Hier kun je eerst instellen hoeveel kilometers je wilt afleggen. Klik vervolgens op "Opslaan".

 

Geef Strava toestemming

Klik op de oranje knop "Connect with Strava" en geef de app toestemming. Vervolgens komen nieuw toegevoegde activiteiten binnen Strava automatisch op de actiepagina (dit kan tot 10 minuten duren). Hieronder een voorbeeld van een activiteit die via de koppeling is toegevoegd (let ook op het Strava icoontje onder "bron").

Mocht je hier niet uitkomen? Neem dan gerust contact op met en wij helpen je graag verder.

Heb je geen Strava app? Het is ook mogelijk om handmatig je prestaties invoeren. Op deze pagina lees je hoe je dat kunt doen.