MIND Blue Monday Run

Op de 3e maandag van ieder jaar is het "Blue Monday". Dat is volgens velen de meest depressieve dag van het jaar. Juist op deze dag komen we met z'n allen in beweging tégen depressie en vóór mentale gezondheid!

Bij voorgaande edities zijn de reacties van deelnemers en donateurs steeds hartverwarmend en duidelijk: Iedereen die betrokken is bij de MIND Blue Monday Run helpt om somberheid, depressie en ook andere psychische klachten beter bespreekbaar te maken. Je kunt je nu aanmelden voor de MIND Blue Monday Run 2023, die zal plaatsvinden op maandag 16 januari komend jaar. 

Lees meer Lees minder
Wij hebben samen al 64.138 km afgelegd
Bekijk alle
Bekijk alle

Start zelf een actie of doe mee met je team, klasgenoten, collega’s, studentenvereniging of sportclub! Kijk hieronder voor voorbeelden of kijk bij de MIND Inspirations voor acties van anderen.

Doe mee!
Bekijk alle
€ 5

Jeroen van de tv show Nadia. Kan je mij bellen/sms'en? 0653334444

27-03-2023 | 10:52 Aan: Ik doe mee met de MIND Blue Monday Run 2023 Hoi Sunny ik ben Jeroen Ras en werk als redacteur bij het nieuwe tv-programma Nadia op NPO 1. Ik zag het mooie artikel met jou en Marlon in de Winq. Jullie verhaal sluit heel mooi aan bij het onderwerp van één van onze afleveringen, dus ik wil jullie graag uitnodigen en kijken of jullie het ook leuk vinden om mee te doen. Kan je mij bellen of een sms'je sturen? Mijn nummer is 0653334444 en mail adres is jras@humanfactortv.nl ik hoor graag van jullie. Hartelijke groet, Jeroen