Molenaar's Sponsor loop Delftse hout

Wij doen mee aan de MIND Blue Monday Run, steun jij ons?
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 650 (96%)
Wij hebben samen al 298 km afgelegd

Wij doen mee met de MIND Blue Monday Run!
Want wij willen een psychisch gezonde samenleving, voor iedereen.

Psychische problematiek en depressies raken mijn directe familie en vriendenkring en dit heeft een impact op iedereen die betrokken is. Het is niet eenvoudig om hier mee om te gaan, professionele hulp is noodzakelijk.

Stichting MIND zet zich in om psychische problemen te voorkomen en mensen die hiermee te maken hebben te ondersteunen. Bij MIND vind je informatie, inspiratie en steun. MIND zorgt ervoor dat mentaal welzijn op de politieke agenda staat. Als je zelf steun nodig hebt of wilt praten, kun je anoniem bellen met MIND Korrelatie: 0900-1450. En via MIND kun je in contact komen met mensen met dezelfde ervaringen als jij.

Wij vinden dit belangrijk en daarom gaan wij 5 km (hard)lopen door het mooie gebied van Delftse hout om zoveel mogelijk donaties op te halen voor MIND. Zo willen wij helpen om psychische problemen te voorkomen en de mensen die er last van hebben te ondersteunen. Steun jij ons in deze actie voor MIND? Deel onze actie dan met iedereen die je kent en doneer!

Alvast veel dank voor je betrokkenheid.
Liefs,
Molenaar & Friends

Bekijk alle
€ 5 15-01-2023 | 19:01
€ 10 15-01-2023 | 17:04 Super goed dat je dit doet Rosan, heel veel succes morgen! Mooi en belangrijk dat hier meer aandacht voor komt.
€ 20 15-01-2023 | 12:16
€ 10 14-01-2023 | 22:41 Iemand die mentale problemen heeft zet altijd een masker op en gaat naar werk, school, etc. Als er meer bewustwording zou zijn dan kan de masker af en zou het een stuk makkelijker zijn voor mensen met mentale problemen.
€ 10 14-01-2023 | 20:09 Trots op je meis
Bekijk alle

De Blue Monday Run

16-01-2023 | 20:39 Vandaag was het zover, de dag van de run. Het weer zag er aan het begin van de dag niet bepaald fraai uit, met recht een blue monday 🌧. Weer of geen weer we zouden soieso alle omstandigheden trotseren. Maar, alsof het zo moest zijn, werd het precies op de afgesproken starttijd droog🙌🏻 Wat een mazzel. Met z'n drieën, goed warm aangekleed en prijkend met het blue monday Tshirt hebben we de ronde gelopen. Het lopen ging lekker, al lang niet meer gedaan, was fijn weer in de buitenlucht actief te zijn.🏃‍♀️🏃🏃 Ontzettend blij met het mooie bedrag dat is opgehaald. Iedereen onwijs bedankt voor jullie steun en donaties! Bedankt ook voor de lieve en openhartige reacties! Het onder de aandacht brengen van mentale gezondheid is heel belangrijk. Wij zijn blij dat we het op deze manier onder de aandacht konden brengen. Liefs, Rosan en familie&friends
Lees meer