Belangrijke informatie 15/01/2024

11-01-2024 | 16:20

Haaaa toppers van me!! Wij staan te springen om maandag met jullie te gaan rennen!!💙 Even een paar belangrijke dingen qua organisatie dus lees dit goed door!

Allereerst even een klein overzichtje van de planning:
16.15-16.30 inloop, eventuele praatjes met pers
16.50 Korte speech directeur MIND Dienke Bos
17.00 startschot voor de 10 km
17.20 Korte speech coordinator Blue Monday Run Sabina Vissers
17.30 startschot voor de 5 km
18.00-18.30 terugkomst Blauwe Theehuis
18.00.. -> Borrel Blauwe Theehuis

We hebben voor jullie geregeld dat jullie allemaal een shirt👕 krijgen, lichtje in de vorm van hart/smiley,❤️😃 lichtje voor aan je rits en een vitaminewater🧃 van d-drinks! Om de ren af te sluiten krijgt elke renner/loper een Ijwitje🍺 van het Blauwe Theehuis. We gaan dus lekker door borrelen erna! Wij zullen zorgen dat ze sfeer op zijn best is op deze grauwe maandag.

Daarnaast blijft het Blauwe Theehuis voor ons open maandag. Dit is super gezellig natuurlijk! Dus sleep vooral je vrienden, dispuut-, jaar- en huisgenoten mee om je te komen aanmoedigen. Samen maken we deze Blue Monday iets minder Blue! Eigen drank is helaas wel ten strengste verboden en zal verwijdering van de locatie betekenen. Gelukkig is niemand vies van een speciaal biertje.

Door dat de hele organisatie zo uitgebreid is en we veel lieve sponsors hebben, zijn we dus wel genoodzaakt om no-shows of afmeldingen zonder geldige reden een boete te geven die we doneren aan MIND. De run is geheel gratis voor jullie en dat willen we graag zo houden, met teveel no-shows kan dat niet… Als je je wil afmelden, of heb he andere vragen, kan dat bij mij!

P.S. Knal nog even lekker door met donaties!! Jullie zijn al zo goed bezig!!

WIJ HEBBEN ER ZIN IN!!!!! XXXXX PAVLOV 💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙